Training

Training bij AllTerra: haal nog meer uit je investering

AllTerra investeert continu in personeel en materiaal om je personeel vakkundig op te leiden in het gebruik van uw investeringen in Trimble apparatuur en software. We beseffen maar al te goed dat een investering zonder degelijke opleiding niet zal renderen. Investeren in een opleiding is zeker even belangrijk als investeren in het juiste materiaal.

Daarom biedt AllTerra gepersonaliseerde opleidingen aan. Rekening houdend met de behoeften in je firma kunnen we een voorstel maken voor specifieke opleidingen in machinesturing, meten met GPS of totaalstation en software.

Het trainingscentrum van AllTerra BeLux is erkend door de Belgische Orde van Landmeters-Experten. Je ontvangt opleidingspunten voor al onze opleidingen.

Ons trainingscentrum voor gespecialiseerde topografische opleidingen richt zich tot Geo-ICT betrokkenen waaronder landmeters, topografen en meetspecialisten in bouw- en hydrografische bedrijven, de industrie, nutsbedrijven en bij lokale, regionale en nationale overheden. We helpen je maximale productiviteit te halen uit je meet- en positioneringssystemen en instrumenten met de praktijk voorop, maar met kennis van de theorie waar nodig.

Ons vormingsaanbod

  • Individuele opleiding bij aankoop van al onze producten
  • Klassikale opleiding voor Trimble Business Center, Trimble Realworks en andere kantoorsoftware
  • Klassikale opleiding voor GRB-skeletbestekken
  • Opleidingen op maat bij jou op het bedrijf of in ons opleidingscentrum

Contacteer ons