Kalibraties

IMG_4550

Kalibraties: behoud de precisie en de performantie

We kalibreren je materiaal

We raden aan om je meettoestel jaarlijks binnen te brengen voor kalibratie en een grondig nazicht. Zo ben je 100% zeker dat je met een perfect functionerend apparaat werkt en je productiviteitefficiëntie en nauwkeurigheid gegarandeerd is. Verschillende grote werkgevers (Aquafin, Eandis, Proximus, AIV, …) vereisen een jaarlijks nazicht van de gebruikte meetinstrumenten van hun onderaannemers, alvorens de opdracht toe te kennen.

Voor elke kalibratie levert AllTerra een gecertificeerd kalibratierapport af, erkend door officiële instanties en deze grote organisaties. Je krijgt je instrument en koffer volledig opgekuist en in orde gezet terug, klaar om opnieuw een nieuw jaar productief te werken.

IMG_4550

Totaalstations

De revisie van je totaalstation verzekert zijn precisie en jouw efficiëntie.

Lasers

Een volledige revisie die je in alle gemoedsrust laat werken. We maken gebruik van een gekalibreerde meetbasis en leveren uiteraard de nodige certificaten bij onze service. 

Vervangtoestellen

Wil je jouw instrumenten binnenkort binnenbrengen voor onderhoud, reserveer dan snel je service-moment bij onze service engineer, zodat je op een minimum van tijd weer aan de slag kan. Denk eraan je toestellen binnen te brengen in de kalmere periodes (zomer, feestdagen,… ), rekening houdende met onze sluitingsdagen in die periodes. Kun je jouw toestel absoluut niet missen? Geen nood, AllTerra BeLux beschikt over een kwalitatief materiaalpark. Vervangtoestellingen bij defect worden gratis voorzien bij het afsluiten van een contract.

Ophalen en verzenden van instrumenten

Je bent steeds welkom in ons servicecentrum te Melle om je instrumenten binnen te brengen en weer af te halen. Lukt dat niet, dan kunnen we de afhaling en terugzending van je materiaal verzorgen. Er zijn ook verschillende Bpost drop-points voorzien in België om het versturen van je materiaal nog tijdsefficiënter te maken. 

Contacteer ons