Koen Van Holder over de Trimble X7

 

Scannen was nog nooit zo eenvoudig als met de Trimble X7

Landmeter expert Koen Van Holder startte zes jaar geleden zijn eigen zaak, en koos toen voor de Trimble S8 en R8. Na vijf jaar wou hij mee evolueren met de technologie, en investeerde hij in de Trimble SX10 (totaalstation en laserscanner), de Trimble R12 (GNSS-ontvanger), de Trimble X7 (nieuwste laserscanner) en de T10-tablet.

Hij gebruikt de Trimble X7 voornamelijk voor indoormetingen van huizen, appartementen en kleine industriële gebouwen. Deze metingen verlopen in opdracht van architecten, voor het aanleveren van plannen. ‘Met de Trimble X7 heb ik op het terrein zekerheid over de scans. Als ik klaar ben met scannen, ben ik zeker dat de scans op elkaar passen. Op kantoor kan ik nog aanpassingen doen met Trimble Realworks om een hogere nauwkeurigheid te behalen, maar ik hoef me geen zorgen te maken dat bepaalde scans te weinig overlap hebben. Verder is het toestel makkelijk inzetbaar omdat het heel licht is. Als ik bv. naar een zolder moet met een wankele trap, dan ben ik blij dat het toestel zo licht is.’

Contacteer ons voor meer info of een demo!