Over AllTerra

Over AllTerra

Het bedrijf

AllTerra BeLux , voorheen gekend als COUDERÉ GEOMATIC ENGINEERING, is de specialist op het gebied van totaaloplossingen positionering en uitzetwerk, en is actief in België en het Groothertogdom Luxemburg. Een groep deskundigen geeft advies op maat voor  een professioneel cliënteel op gebied van  toepassingen in landmeetkunde, het bouw- en nutsbedrijf, engineering, hydrografie en waterbouw. AllTerra BeLux  is exclusieve verdeler voor België en het Groothertogdom Luxemburg van Spectra Precision lasers en Trimble. We bieden lasers, totaalstations, GPS, producten voor laserscanning en bijhorende software en opleiding aan.  Een service center en eigen verhuurvloot staan ook ter beschikking.

AllTerra Belux biedt naast verkoop ook verschillende diensten aan zoals verhuring, herstellingen, opleiding op de werf of in uw bedrijf en jaarlijkse revisies van uw toestellen met aflevering van een conformiteitsattest van Trimble. Wij zoeken steeds samen met u, de klant,  naar de beste oplossing.

AllTerra Belux maakt deel uit van de Groep Arkance dat als doel heeft haar partners te begeleiden bij digitalisering van het bouwproces. Naast het aanbieden van oplossingen voor landmeters, studiebureaus en overheden via AllTerra Belux biedt de groep via Sitech Belgium oplossingen aan voor machinebesturing en werfbegeleiding. BIM-oplossingen voor gebouwen en infrastructuur bieden we aan via Arkance Systems.