Informatie COVID-19

Voor onze klanten en partners zetten wij ons in om onze dienstverlening maximaal te garanderen. Dit is de ondersteuning die we u kunnen bieden:

  • Support-Hotline: blijft telefonisch en via TeamViewer bereikbaar. Opleidingen blijven mogelijk, bij voorkeur via TeamViewer. In overleg tussen beide partijen kan een fysieke opleiding eventueel doorgaan, waarbij de gezondheid van uw en onze medewerkers primeert.
  • Kalibraties/Herstellingen: kunnen verder uitgevoerd worden. We vragen u wel om uw instrumenten bij voorkeur op te sturen.
  • Leveringen: We hebben voldoende instrumenten en onderdelen op stock om leveringen uit te voeren. We verkiezen om instrumenten en onderdelen op te sturen.
  • Sales: blijven telefonisch, per mail en via Skype bereikbaar
  • Kantoor: Ons kantoor blijft open met een minimumbezetting. We vragen u om de kantoren niet te betreden. Ophalingen en leveringen gebeuren aan de deur.

Voor al onze medewerkers:

  • Onze medewerkers worden aangemoedigd, maar niet verplicht, om van thuis uit te werken.
  • Verplaatsingen worden beperkt tot kritische verplaatsingen.
  • Voor medewerkers die naar het kantoor blijven komen, passen we sociale afstand toe en beperken we fysieke ontmoetingen en externe bezoeken tot een minimum.
  • Dankzij de medewerkers die thuis werken, beschikken over de middelen en de technologie om de meeste van onze diensten verbonden en zo productief mogelijk te houden.
  • We houden ons ook aan de regelgeving van de lokale overheid en we sluiten het kantoor als dat nodig is.
 
Beste partner,
 
Met de coronavirus epidemie (COVID-19) die gemeenschappen, families en individuen treft, zullen we in de komende dagen, weken en misschien zelfs maanden een nieuwe situatie ervaren die ons allen als individu en collectief als bedrijf zal treffen.
 
In deze buitengewone context is onze eerste prioriteit binnen de ARKANCE-groep om alles in het werk te stellen om de verspreiding van het coronavirus te beperken. Onze dochterondernemingen, waaronder AllTerra BeLux, zullen vanaf vandaag maatregelen implementeren die bijdragen tot de bescherming van onze teams en uw medewerkers. Aanpassingen blijven mogelijk op basis van de aanbevelingen van de overheid.
 
Deze crisis mag de economie niet in het gedrang brengen. We moeten de continuïteit van de dienstverlening trachten te waarborgen. We luisteren dus naar u, via meerdere communicatiekanalen, zodat u uw behoeften met ons kunt delen. Op onze beurt zullen we middelen voorstellen om u te ondersteunen, want het is in moeilijke situaties dat het begrip partnerschap zijn volle betekenis moet krijgen. 
 
Zo zullen we gratis online webinars met tips & tricks, korte opleidingen en productdemo's en softwaredemo's voorzien voor onze klanten. Houd uw mailbox zeker in de gaten!
 
We geven op onze website aan hoe onze teams zich mobiliseren om u in deze moeilijke periode te ondersteunen. De omvang van onze diensten zal onvermijdelijk evolueren volgens de aankondigingen van de overheid en de situatie op het terrein.
 
Zorg voor uzelf en uw geliefden.
 
Grégoire ARRANZ Wim VAN HUELE
Algemeen Directeur ARKANCE Directeur Sitech Belgium & AllTerra Belux
   

Voor informatie of specifieke wensen kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier door hier te klikken.