Diensten

AllTerra: begeleiding van begin tot eind

1. Service

Naast de gespecialiseerde begeleiding naar de aankoop van professionele meetapparatuur en software toe, maakt AllTerra zich sterk haar klanten een uitstekende dienstverlening bij en na verkoop te bieden.

Op onze service-afdeling staan een aantal Trimble gecertificeerde technici en ingenieurs voor je klaar om je een snelle en correcte service te verlenen. De knowhow en expertise van ons team wordt ingezet om ervoor te zorgen dat onze producten vlekkeloos, precies en continu werken.

2. Support

Een technische probleem, een update nodig? Een verplaatsing naar Melle is niet absoluut noodzakelijk! Allterra biedt namelijk ook online support. Wij nemen van op afstand je controller over voor updates of interventies. Het gaat snel en efficiënt.

Maak eerst telefonisch afspraak met onze support engineer op +32 (0)9 277 16 00. Je wordt snel en efficiënt geholpen.

Klik hier om een teamviewersessie te starten.

3. Opleiding

Het trainingscentrum van AllTerra BeLux is erkend door de Belgische Orde van Landmeters-Experten. Je ontvangt opleidingspunten voor al onze opleidingen.

Vind je niet wat je zoekt?

De meest geleverde diensten hebben we hieronder handig opgelijst. Toch is het mogelijk dat er vragen overblijven waar je niet meteen een antwoord op vindt. 

Aarzel dan zeker niet om contact op te nemen via info@allterra-belux.com of +32 (0)9 277 16 00.

Contacteer ons