De veelzijdigheid van de Trimble SX12 - nieuwe functies brengen nieuwe mogelijkheden!

Het is ondertussen al 5 jaar geleden dat Trimble de SX10 lanceerde. Ook voor ons was dit ongeloofwaardig. Een ding is wel zeker, het Trimble ontwikkelingsteam staat nooit stil. Daarom zijn we ook verheugd jullie wat extra informatie mee te geven omtrent het nieuwste revolutionaire totaalstation: de SX12! 

Trimble omschrijft de SX12 als “Uitgebreid en gemakkelijk voor dagelijks gebruik”. Er is dus geen twijfel mogelijk dat de extra functionaliteit nieuwe eenvoudige workflows creërt. 

Wat zijn opmerkelijke veranderingen? 

Laserpointer:

 De laserpointer van de SX12 is groen en focusbaar. Het heeft kleinste spotgrootte in de industrie, slechts 3 mm op 50 m. Uit al onze ervaring blijkt dat klanten extreem gelukkig zijn met de diversiteit van het toestel bij toepassingen: gebouwen, tunnels, mijnen, bouwplaatsen, … Noem maar op.  

Verbeterd camerasysteem:

 De SX12 heeft nu een camera met een resolutie van 8,1 MP (in vergelijking met de 5 MP van de SX10) en een 107x zoom (in vergelijking met de 84x van de SX10). Dit betekent duidelijkere, gedetailleerdere foto's van objecten op grote afstand, met als resultaat een betere scherpstelling, levendigere kleuren en natuurlijk minder beeldruis in situaties met weinig licht.  

De SX12 heeft alle andere opvallende kenmerken van de SX10 behouden: Gebruiksgemak, een korte leercurve, veelzijdigheid, ….   

Het is dus zeker interessant om onze GRATIS Webinar te volgen. Wie weet is de SX12 het toestel dat u als klant kan gebruiken om efficiënter te kunnen werken! 

Inschrijven voor de webinar kan HIER

Inschrijven voor het hands-on event kan HIER